Hiihdon tulevat tähdet kiinnostavat paljon. Suomessa on ylistetty nuorten MM-kisoissa loistaneen Niko Anttolan mahdollisuuksia nousta lajin huipulle.

Anttola otti tänä vuonna MM-kultaa (U20 10 km vapaa) ja MM-hopeaa (U20 20 km perinteinen) Kanadassa järjestetyissä nuorten kisoissa.

Viime vuonna Anttola taipui hopealle 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan nuorten MM-matkalla. Venäläinen Saveli Korostelev peittosi tuolloin hänet yli 20 sekunnilla.

Venäläiset eivät ole nyt mukana kansainvälisissä kisoissa, joten Korostelev ei ole päässyt antamaan näyttöjä maailmalla. Hän on kuitenkin ollut kovassa tikissä kansallisissa kisoissa.

Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe on kertonut Championat-sivustolle pitävänsä nuorta miestä tulevan supertähtenä.

– Hän on todella lahjakas ja potentiaalinen. Tämän hetket tulokset kertovat vain vähän hänen mahdollisuuksistaan. Saveli syntyi hiihtämään. Hän on urheilullinen luonteeltaan ja kunnoltaan.

– Saveli Korostelev on mielestäni tulevaisuudessa maailman paras. Hän on yhtä monipuolinen kuin Aleksandr Bolshunov. Hän pystyy kilpailemaan huipulla sprintissä, distanssimatkoilla, perinteisellä ja vapaalla, hehkutti Välbe.