Venäläinen hiihtotähti Veronika Stepanova on viime aikoina hieman hidastanut propagandan tuottamista sosiaalisessa mediassa. Hiljattain hän päätti kuitenkin räväyttää.

Stepanova jakoi Instagramissa kuvan Indonesiaan kokoontuneista sotilaspomoista. He olivat mukana Kaakkois-Aasian maiden yhteistyöjärjestö ASEANin järjestämässä tapahtumassa.

Stepanova kiinnitti huomionsa siihen, että mukana oli eri valtioiden sotajohtoa. He näyttivät poseeraavan sulassa sovussa.

– Indonesiassa Venäjän, USA:n ja joidenkin muiden ”ei niin ystävällisten maiden” armeijat tapasivat. Ei mitään boikotteja, päinvastoin. He ottivat kuvia yhdessä.

– Koska Aasiassa ei tarvitse esittää mitään muiden edessä, ovatko bisnesintressit tärkeämmät siellä? Siksi suurten investoijien pitäisi tulla urheiluun mieluiten Aasiasta. Antaa boikotteja harrastavien seikkailla itsekseen Lapissa, tylytti Stepanova.

Stepanovan ajatuksenjuoksussa ei huomioitu sitä, että Aasiassa ei ole aloitettu hetkeen massiivista hyökkäyssotaa, joka vaikuttaisi valtioiden toimintaan maanosassa. Euroopassa sellainen käynnistyi helmikuussa 2022.

Päivitys tästä.