Kerttu Niskanen on onnistunut lyömään upean hiihtouransa ansiosta myös rahoiksi. Naisen osakeyhtiö on tehnyt neljällä uusimmalla tilikaudella peräti 485 000 euron tuloksen, kertoo Iltalehti.

Niskanen on herättänyt viimeisen vuoden aikana sosiaalisessa mediassa huomiota, kun hän on julkaissut kuvia näyttävästä Porsche-autostaan. Nainen on nyt selventänyt Iltalehdelle, kuinka hänen yhteistyönsä Porschen kanssa sai alkunsa.

Niskanen soitti itse Porsche Finlandille. Sopuun päästiin.

– Olen todella iloinen ja otettu, että he halusivat mut tiimiin. On hieno ajella autolla, mitä parempaa ei ole, Niskanen hehkutti Iltalehdelle.

Kerttu Niskanen on huippuhiihtäjäksi varsin poikkeuksellinen siinä mielessä, että hänellä ei ole lainkaan omaa manageria. Suomen hiihdon muilla kirkkailla tähdillä Iivo Niskasella ja Krista Pärmäkoskella sellainen on.

Ilman manageria työskenteleminen tuo Niskaselle enemmän töitä, mutta se tarkoittaa myös, että manageri ei ole ottamassa siivuja yhteistyösopimuksista.

– Se on hirmuisen paljon urheilijasta kiinni: miten sosiaalinen olet ja koetko jotain painetta olla yhteydessä ihmisten kanssa? On varmasti urheilijoita, joille paras vaihtoehto on, että ne asiat hoitaa joku muu. Ei tästä kannata ylimääräistä stressiä ottaa, avasi Niskanen Iltalehdelle omaa ajatteluaan asian tiimoilta.

Tästä Iltalehden juttu.