Hiihdon maailmancup jatkui tiistaina Norjan Drammenissa järjestetyillä sprinttikisoilla. Johannes Kläbo ja Kristine Stavås Skistad juhlivat voittoja kotiyleisön. Suomen sprinttitykeistä yksi oli yllättäen pois.

Jasmi Joensuuta ei nimittäin lähtöviivalla nähty. Nainen matkusti toki Norjaan, mutta viime hetken takaisku vei hänet pois kisoista.

Joensuu paljasti nimittäin tiistaina sairastuneensa. Se tarkoitti aikaista kotimatkaa takaisin Suomeen.

– Eilen vielä hymyilytti. Tänään ei, illalla ja yöllä iskenyt flunssa pakottaa nyt kotimatkalle ja sängyn pohjalle, harmitteli Joensuu Instagram Storiesissa.

Maailmancup-kausi jatkuu tiiviinä. Joensuuta ei nähdä viikonloppuna Falunissa, mutta hän toivoi pääsevänsä vielä ensi viikolla päätöskisoihin.

– 24 h pikavisiitti Drammeniin. Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että menis tauti nopeasti ohi, että pääsisin vielä viivalle ensi viikolla, päivitteli Joensuu myöhemmin.

Maastohiihdon maailmancup
Falun 17.-19.3.2023


Naiset
Anni Alakoski, Anne Kyllönen, Jasmin Kähärä, Katri Lylynperä, Johanna Matintalo, Kerttu Niskanen, Vilma Nissinen, Tiia Olkkonen, Eveliina Piippo, Eevi-Inkeri Tossavainen

Miehet
Niko Anttola, Ristomatti Hakola, Perttu Hyvärinen, Lauri Lepistö, Emil Liekari, Wiljam Mattila, Niilo Moilanen, Verneri Poikonen, Verneri Suhonen, Markus Vuorela, Lauri Vuorinen