Estejuoksija Topi Raitanen on valmistautunut tiukasti tulevaan kesäkauteen. Mies harjoittelee seuraavat neljä viikkoa Arizonan Flagstaffissa.

Raitanen paljasti hiljattain Instagramissa, että hän on saanut käyttöönsä uuden menopelin. Alla on jatkossa Volvo V60 T8 Long Range.

Kesän EM-kultamitalisti esitteli Volvoaan Instagramissa. Hän oli saanut näyttävän auton yhteistyökumppaninsa kautta.

– Pääsin päivittämään auton uudempaan Volvo V60 lataushybridiin. Ei muuten jää sähkörangesta kiinni päivän ajot treenipaikoille, kun tällä pääse noin 100 kilsaa sähköllä. Toinen iso syy vaihdolle oli lisätilan tarve ja siihen V60 on oiva valinta. Mahtuu hyvin, vaikka pakkaa tavaroita pidemmälle reissulle, kuten nyt neljän viikon tavarat alkavalle Flagstaffin leirille, hehkutti Raitanen.

Raitanen fiilisteli autoa enemmän yhteistyökumppaninsa AutoSalpan verkkosivuilla.

– V60 T8 Long Rangen hybriditeknologia tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. T8 AWD High Performance -versiossa on yhteensä 455 hevosvoimaa, jotka eivät jätä kylmäksi. Neliveto lisää ajovakautta ja ketteryyttä erilaisissa olosuhteissa. Parantuneen hybriditeknologian ansiosta autolla voi ajaa myös pelkällä sähköllä reilut 80 kilometriä, mikä vähentää päästöjä ja polttoaineen kulutusta. Omiin arkiajoihini sähköinen range riittää vallan mainiosti, hehkutti Raitanen.

Kyseisen auton hinta on uutena noin 60 000 euron nurkilla.

Päivitys tästä.