Annimari Korte on ehtinyt harjoitusleirinsä lomassa vastata myös fanien kysymyksiin Instagram Storiesissa.

Suomalaiset naisaiturit ovat saaneet viime vuosina paljon huomiota. Tänä vuonna keskipisteenä on ollut ymmärrettävästi EM-kultamitalisti Reetta Hurske.

Faneja kiinnosti esittää myös Hurskeeseen liittyviä kysymyksiä. Korte myös vastasi ainakin yhteen.

– Aiotko juosta vielä kovemman ajan kuin Reetta Hurske? kysyi eräs seuraaja.

– Jos tarkoitat 60m aitoja, niin en varmasti tule ikinä juoksemaan kovempaa kuin Reetta Hurske. 100 metrin aidoissa mun ennätys on 12,72 ja Reetan 12,78 eli 100 m aidoissa olen VIELÄ juossut kovemman ajan, muistutti Korte.

– Olin 31-vuotias ja Reetta vasta 24-vuotias, kun juostiin ennätykset. Mun ennätys saman ikäisenä oli 13,53. Reetta on siis aivan super lahjakas (mun mielestä lahjakkain aituri Suomessa koskaan) ja parhaat vuodet varmasti vasta edessä! näki Korte.