Venäläinen hiihtotähti Veronika Stepanova on jakanut viimeisen reilun vuoden aikana melkoisia poliittisia kommentteja.

Stepanova on yksi niistä venäläisurheilijoista, jotka eivät ole peitelleet omaa tukeaan Venäjän poliittiselle eliitille. Pekingin olympiavoittaja on myös pöyristynyt siitä, että maan urheilijat on suljettu kansainvälisistä kisoista.

Nyt Stepanova on kuitenkin jakanut täysin erilaisia kommentteja. Stepanovalta kysyttiin Telegram-palvelussa, mikä auttaa häntä hiihtoladuilla. Vastaus oli osin roisi.

– Eikö se ole totta, että kaikki me käytämme ”dopingia”? Jos pitää geneettisen loton voittamista, viiden tunnin harjoittelua päivässä ja valmentajan motivoivaa huutoa dopingin yhtenä muotona, niin kyllä. Mutta ei se niin mene.

Sitten tuli paljastus makuukammarin puolelta.

– Yö miehen kanssa kisalähdön alla auttaa paljon, mutta tämähän on jo salaista tietoa, keimaili Stepanova.