Ampumahiihtolegenda Kaisa Mäkäräisen valmennettava Venla Lehtonen joutui jättämään kauden kesken dramaattisella tavalla.

Lehtonen vetäytyi MM-kisoista pikakisan jälkeen. Myöhemmin selvisi, että hän kärsi sydänpussitulehduksesta. Nainen romahti tuon pikakisan viimeisessä mäessä ja jätti leikin kesken.

– On ollut rankka viikko. Oli kuitenkin tarkoituksena kisata MM-kisoissa, mutta jouduin Suomeen tutkimuksiin. Kun tutkimuksista tuli huonoja uutisia, on ollut vähän käsittelemisestä sen suhteen, mitä on käynyt, Lehtonen kommentoi helmikuun lopussa Yle Urheilulle.

Lehtonen on ymmärrettävästi ottanut viime aikoina varsin maltillisesti liikunnan suhteen. Nyt hän on päivittänyt tilannettaan Instagramissa.

– Tällä viikolla jo vähän kevyen liikkumisen tunnustelua. Itkutkin melkein tirautin kun sain sukset jalkaan, vaikkakaan hiihto ei nyt ollut mitään mahtavinta näin etelässä enää, heitti Lehtonen päivityksen aluksi.

– Mut tunne toipumisesta on kuitenkin mahtavinta. Maltilla ja ohjeiden mukaan eteenpäin niin varmasti hyvä tulee. Nyt sitä taas arvostaa terveitä päiviä ja mahdollisuutta urheiluun entistäkin enemmän.

Takana on melkoinen vuoristorata. Lehtonen halusi kuitenkin ilmaista sen, kuinka kiitollinen hän on.

– Kiitollinen keholleni, joka on sitkeä ja voittaa aina vastoinkäymiset. Melkonen kevättalvi taas menty läpi.
Kiitos läheisilleni ja niille kaikille ihmisille, jotka ovat tässä tilanteessa auttaneet, kuunnelleet ja kannatelleet! Ja kiitos itselleni, että kaikesta huolimatta mieli on pysynyt aika positiivisena ja katse tulevassa. Ihan sama mitä tulee, niin täältä tulee entistä kovemmalla mitalla takaisin!

Koko päivitys tästä.