Pika-aitojen SE-naisen Annimari Kortteen harjoitusleiri Teneriffalla on saanut hienon käänteen.

Kesäkauteen valmistautuva Korte on myöntänyt rehellisesti, että kaikki ei aluksi mennyt putkeen. Korte kertoi perjantaina Instagramissa, että hän oli jo todella synkissä tunnelmissa.

– Viikko sitten meinas usko loppua, kun oli ollut useampi huonompi treeniviikko, mutta eilen vihdoin kärsivällisyys palkittiin ja tuli aitojen treeniennätyksiä. Vielä muutama viikko kisakauteen niin pitää iloita näistä pienemmistäkin onnistumisista ja kehityksestä tässä matkalla, päivitti Korte.

Seuraavana päivänä oli vielä parempaa kerrottavaa. Lauantaina Korte oli hirmuisessa iskussa ja paukutteli useitakin ennätyksiä.

– PB day (Ennätysten päivä). Asetin eilen tavoitteeksi ainakin yhden ennätyksen tän päivän nopeustreeniin. Tuli 30m kiihdytys, 30m lentävä, 60m, 100m ja 120m ennätykset. Viime viikon nopeustreenissä itkin, että tästä ei tuu mitään. Paljon voi muuttua viikossa, kannattaa vaan luottaa prosessiin, kirjoitti Korte.

Korte paljasti vielä kommenttiosiossa, että hän ei tässä vaiheessa tiedä kesäkautensa aloitusajankohtaa.

Video tästä.