Suomalaishiihtäjä Rebecca Ehrnrooth aikoo kaikesta päätellen panostaa kunnolla kauteen 2023–2024. Hän kirjoitti tilanteestaan Instagramissa.

– Kausi 2023-2024. Kausi kun otetaan askel kohti omia unelmia. Tänään elän ekaa päivää täyspäiväsenä urheilijana neljään vuoteen, aloitti nainen.

– Olo yhtä odottavainen ja innokas kun neljä vuotta sitten. Ei ehkä kumminkaan mikään juhlavin olotila näin sängynpohjalla flunssapotilaana, mut otetaan se mitä saadaan. Innolla ootan mitä tää harjotuskausi tuo tullessaan. Annetaan kaikkemme ja katotaan mihin asti se riittää. Tosissaan, mutta ei totisesti, viestitti Ehrnrooth.

23-vuotias Ehrnrooth osallistui tällä kaudella maailmancupin sprinttiin Lahdessa. Hän koki myös ikäviä takaiskuja.

Ehrnrooth joutui jättämään helmikuussa Vantaan Suomen cupissa naisten viestin avausosuuden kesken rytmihäiriön takia.

– Rytmihäiriö tuli seinänousun alla. Minulle tuli jo alkuverryttelyssä yksi rytmihäiriö. Harmittaa joukkueen puolesta, mutta terveys edellä. Kisaa ei voi tuossa tilanteessa jatkaa, kertoi hän tuolloin Iltalehdelle.

Ehrnrooth päivitteli tilanteestaan lisää maaliskuussa.

– Vikoja lepopäiviä ennenku pääsee rakentelemaan kuntoa ens kautta kohti. Keskiviikkonen toimenpide missä poltettiin yks ekstra oikorata pois sydämestä meni hyvin, ja nyt pitäs rytmihäiriöt olla selätetty, viestitti Ehrnrooth Instagramissa.

Kuva tästä.