Kristiina Mäkelä oli vaikeuksissa sunnuntaina Timanttiliigan kisassa Rabatissa. Hän jäi vaisuun tulokseen 13,67. Mäkelä oli kisan kahdeksas.

Kuuban Leyanis Pérez Hernández voitti kauden kärkituloksella 14,84. Mäkelä avasi Rabatissa kautensa. Hän myönsi, että penkin alle meni.

– Ne hypyt, joita ei mitattu, olivat teknisesti vähän parempia kuin tuloksen tuoneet suoritukset. Harmi vaan, ettei yksikään paremmista hypyistä osunut kunnolla lankulle vaan ne lipsahtivat yliastutuiksi, Mäkelä harmitteli SUL:n tiedotteella.

– Mutta tämä oli kauden ensimmäinen kisa. Positiivista oli, että sain pidettyä sijoitukseni Timanttiliigan kahdeksan parhaan joukossa, josta on hyvä jatkaa eteenpäin, muistutti.

Mäkelä kävi kisaa läpi vielä Instagramin puolella. Hän ei peitellyt näkemystään tuloksesta, mutta katsoi myös isoa kuvaa.

– Aina ei onnistu! Tällä kertaa, vähän enemmän onnistuneet hypyt olivat yliastuttuja ja mittaukseen päätyi yksi huono juoksu ja toinen läpi luikahtaneet loikat. Ruma tulos 13.68m mutta otetaan vastaan ja lähdetään parantamaan kisa kisalta. Päätavoitteeseen on vielä 3 kuukautta.

Mäkelä näki myös hyviä asioita. Yhden niistä tarjosi pieni paikallinen tyttö.

– Epäonnistuneestakin kisasta voi löytää jotakin hyvää. Tällä kertaa se oli: 1. Juoksu kulki halutulla tavalla 2. Kahdeksas sija ja 5 kierrosta hyppyjä (kaksi hyppääjää karsittiin ulos kahdelta viimeiseltä kierrokselta.)
3. Kisan jälkeen suloinen pikkutyttö katsomosta halusi antaa lahjan, kaulakorun. (swaippaa niin näet millaisen) Sellaisessa tilanteessa ei halua näyttää pitkää naamaa ja oikeastaan siitä pienen hetken kohtaamisesta tuli hyvä mieli, mikä säilyi tulos pettymyksestä huolimatta, kirjoitti Mäkelä.

Päivitys tästä.