Kolmiloikan EM-hopeamitalisti Kristiina Mäkelä on urakoinut viime viikot harjoitusleirillä Portugalissa.

Mäkelä on välittänyt Instagramissa tunnelmiaan faniensa iloksi. Hän kirjoitti hiljattain sosiaalisen median päivitysten tekemisestä leirien yhteydessä.

– Mulle oman treenin kuvaaminen on tuntunu vaikealta koska kameran kanssa värkkääminen kesken treenin haittaa mun keskittymistä. Siksi harvemmin julkaisen materiaalia treeneistä. Kuvattavana oleminen ei haittaa, mutta harvemmin on kuvaajaa paikalla.

– Tällä leirillä olen heittänyt puhelimen valmentajan (Tuomas Sallinen) käteen ja on ollut kiva stoorien puolella jakaa videonpätkiä, joita on kuvattu silloin kun se ei ole häirinnyt hänen työtään, selvitti Mäkelä.

Torstaina Mäkelä päivitteli jälleen tuntojaan. Hän julkaisi näyttävän rantakuvan.

– Viikko leiriä jäljellä! Hyvien olosuhteiden lisäksi leirillä mieli lepää kun pääsee uuteen ympäristöön. Pieniä iloja voi etsiä uusista ärsykkeistä. Täällä ne voivat olla esimerkiksi varpaat hiekassa, merivesi ja auringonlasku, tunnelmoi Mäkelä.

Otos keräsi ihailevia kommentteja.

– Kuin veistos! hehkutti yksi.

– Upea kuva, Kristiina, ihasteli toinen.

Kuva tästä.