Maria Huntingtonin vaikeudet jatkuivat lauantaina Götzisin kansainvälissä ottelukisoissa. Hänen urakkansa päättyi jo ensimmäiseen lajiin 100 metrin aitoihin.

Huntington törmäsi toiseen aitaan. Peli oli sitten heti pelattu.

– Ajauduin liian lähelle ensimmäistä aitaa ja törmäsin siihen. Olin siinä vaiheessa liian alhaalla, enkä saanut nostettua lantiota tarpeeksi ylös ja osuin myös toiseen aitaan ja siinä meni tasapaino, Huntington kertaili SUL:n tiedotteella.

Nainen kirjoitti asiasta myös Instagram Storiesissa. ”Toiseen aitaa päätty mun ottelu tällä kertaa. Perkeleen perkele”, kirjoitti Huntington.

Huntington on kärsinyt viime vuosina erilaisista vammoista ja terveysmurheista. Hän on viimeksi tehnyt täyden seitsenottelun Tokion olympialaisissa elokuussa 2021.

Huntington vakuutti selvinneensä lauantain sähellyksestä ”pikku kolhuilla”.

– Nyt katsotaan, milloin jatkan otteluiden suhteen. Olen seuraavaksi menossa hyppäämään pituutta Motonet GP-kisaan, Huntington avasi suunnitelmiaan.

Saga Vanninen oli hyvässä iskussa. Hän on kerännyt avauspäivän jälkeen pisteet 3838. Nuoren naisen ennätyssarjassa hän oli tässä vaiheessa 3751 pisteessä.