Suomalaisjuoksija Sara Lappalainen (entinen Kuivisto) tavoittelee tulevalla kaudella vahvaa paluuta kohti kansainvälistä huippua.

Vuoden 2021 Tokion olympialaisissa Suomen ennätysaikoja tehtaillut Lappalainen joutui pettymään vahvasti viime kaudella. Sesonki meni pieleen ikävien terveysmurheiden vuoksi.

Tämäkään vuosi ei mennyt talven osalta ihanteellisesti. Lappalainen koki kovia, kun hän harjoitteli Helsingin Mäkelänrinteessä Urhean alppimajaa hyödyntäen.

Teknisen häiriön takia alppihuoneen ilmankorkeus nousi jopa 3 000 metriin, kun tarkoitus oli viettää aikaa 2 000 metrissä.

– Miten sen nyt sanoisi, kaikki meni pieleen tällä hallikaudella. Näytti vielä hyvältä ennen kisoja, mutta kaikkea voi näköjään sattua, Lappalainen hämmästeli tuolloin SUL:n tiedotteella.

Juoksukunto meni pieleen tuon sekoilun vuoksi. Lappalainen käänsi samalla katseensa kesään.

Nyt nainen on viihtynyt viime viikkoina harjoitusleirillä Portugalissa. Hän päätti lähettää kuitenkin ihmisille vapputerveiset Suomeen.

– Happy Vappu. Sori, mä tiedän et nää kuvat aiheuttaa Suomessa hytiseville syvän v&&€sen, mut ei se haittaa, me otetaan ilo irti, kirjoitti Lappalainen Instagramissa.

Lappalainen julkaisi myös kuvia etelän lämmöstä. Ne saivat kehuja.

– Kyllä on kroppa timmissä kunnossa, Hyvää vappua teille molemmille! kirjoitti eräs.

Kuvat tästä.