Annimari Korte aloitti kesäkauden mahtavasti tykittämällä Jyväskylässä pika-aidat aikaan 12,88. 35-vuotias veteraani jatkoi vahvoja otteitaan hyvän hallikauden jälkeen.

Korte huomasi kisan jälkeisenä päivänä päätyneensä Iltalehden ”Päivän leijonaksi”. Juttu ei kuitenkaan täysin miellyttänyt SE-naista.

– Hänellä meni viime vuosi pipariksi loukkaantumisten takia, joten paluu kilpakentille käynnistyi erittäin lupaavasti, luki jutussa.

Korte ei hyväksynyt häntä ylistävän jutun perusteluita.

– Toimittaja saa kolme lammasta. Korona ja jälkitaudit ei ole loukkaantuminen…

– Tää on saavutus, en tiiä oonko koskaan saanut leijonaa, naureskeli nainen.

Kortteella oli toki myös vammoja viime vuonna. Hän kertoi viime heinäkuussa omasta tilanteestaan Instagramissa.

– Sitten edellisen kolmen kuukauden aikana: Olkapään venähdys, korvatulehdus, jalkaterän vamma teräsportista, nilkkalukko joka aiheutti tulehduksia nilkkaan, korona, lonkan tulehdus, istuinkyhmyn luuödeema, toinen korona, reiden lihas-jänneliitoksen kramppi ja pieni repeämä, joku muu flunssa, päivitti nainen.

Korte kommentoi nyt myös omaa kauden avaustaan myös Instagramissa. Itseään nykyään valmentava Korte otti esille tuon valoisan puolen.

– Oon nyt eniten tyytyväinen siihen, että oma valmennus selvästi toimii. 35-vuotiaana ei ole yhtä helppo kehittyä tai pysyä terveenä kuin muutama vuosi aiemmin ja 8 kuukauden omalla valmennuksella vaikeista lähtökohdista tulos tässä vaiheessa aika kiva. Hyvä testata omat systeemit itsellä ennen kuin aloittaa valmentaa muita, kirjoitti Korte.

Päivitys tästä.