Kiekkolegenda Teemu Selänne on pitänyt viime aikoina hiljaiseloa Twitterin puolella. Selänne ei malttanut kuitenkaan olla hiljaa keskiviikkona.

Entinen NHL-tähti kommentoi Dallasin kapteenin Jamie Bennin touhua ottelussa Vegasia vastaan. Tämä rusikoi Mark Stonea poikittaisella mailalla, kun tämä oli jäässä.

– Ei mee jakeluun, aivan pelin alussa, kauden tärkein peli, pari minuuttia pelattu 0-1 häviöllä ja joukkueen kapteeni tekee tällaisen törkeän, itsekkään ylilyönnin. Ei pitäisi pelaa enää näissä pleijareissa.Stone todella onnekas ettei käynyt pahemmin. Näitä ylilyöntejä ei tarvita, paalutti Selänne Twitterissä.

NHL:n kurinpito oli samaa mieltä. Se lätkäisi Bennille kahden ottelun pelikiellon. Vegas johtaa sarjaa voitoin 3–0 ja on vahvasti matkalla Stanley Cupin finaaleihin.

Päivitys tästä.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne

Jouni Nieminen 🇺🇦

@OnsideWithJouni
Jamie Benn antaa poikittaista jäässä
olevalle Mark Stonelle. Viitonen ja suihku Bennille
Ei mee jakeluun,aivan pelin alussa, kauden tärkein peli,pari minuuttia pelattu 0-1 häviöllä ja joukkueen kapteeni tekee tällaisen törkeän,itsekkään ylilyönnin🙈 Ei pitäisi pelaa enää näissä pleijareissa.Stone todella onnekas ettei käynyt pahemmin🙏 Näitä ylilyöntejä ei tarvita