Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori kertoi hiljattain ilouutisia ihailijoilleen. Hän paljasti, että suosittu Twitch-show Valavuori Live tekee piakkoin paluu.

Valavuori on juoninut tauolla muutoksia ohjelmaansa. Yhden asian suhteen hän antoi päätäntävallan faneille. Kyse oli Kalle Palanderin kohtalosta.

Palander on urakoinut pitkään Valavuoren parina ohjelmassa. Valavuori järjesti Twitterissä kyselyn, jossa päätettiin maailmanmestarin jatkosta ohjelmassa.

– Valavuori LIVE palailee eetteriin parin viikon sisään. Halutko nähdä Kalle Palanderia vai et? Teidän päätös, toki varmaan vähän myös Kallen. Mut jos ette halua nähdä, sit ihan sama mitä Kalle sanoo, kirjoitti Valavuori.

Vaihtoehto ”Palander back (takaisin) ja äkkiä!” voitti ylivoimaisesti tarjolla olleista vaihtoehdoista. Yli 3 000 ihmistä äänesti, ja heistä 74,4 prosenttia halusi Palanderin jatkavan.

Palander on itse kertonut aiemmin Twitterissä, että hän haluaa esiintyä ohjelmassa vain, jos se keskittyy jatkossa vain urheiluun.

Twiitti tästä.

Aleksi Valavuori

@Valavuori
Valavuori LIVE palailee eetteriin parin viikon sisään. Halutko nähdä Kalle Palanderia vai et? Teidän päätös, toki varmaan vähän myös Kallen. Mut jos ette halua nähdä, sit ihan sama mitä Kalle sanoo.