Aitajuoksija Annimari Korte on kirjoittanut saaneensa harmittavan yllätyksen. SE-nainen kirjoitti tilanteestaan Instagram Storiesissa.

Korte paljasti, että hänen asuntolainansa korko on noussut merkittävästi.

– Mulle päivittyi asuntolainan korko toukokuussa. Ennen maksoin korkoa 170 euroa kuukaudessa. Nyt menin kattomaan ja korko 1270 euroa kuukaudessa. Paljon enemmän kuin maksoin aiemmin koko asuntolainaa. Kertokaa joku toimiiko tämä oikeasti näin? hämmästeli Korte.

Korte palasi aiheeseen myöhemmin maanantaina. Koronnousut koskevat monia suomalaisia. Muut asuntovelalliset tarjosivat ilmeisesti omia neuvojaan Kortteelle.

– Soitin siis pankkiin ja ihan oikein toi 170 euroa ––> 1270 euroa korko on, mutta Nordealta ei osattu antaa mitään neuvoa asiaan. Kysyin siis mikä olisi järkevintä tän kanssa, maksaa sitä noin, lyhentää huomattavasti laina kerralla tai vaihtaa korkoa jotenkin… ei osannut sanoa. Täällä eniten tullut neuvo: Vaihda lyhyeen euriboriin. Jos tulee muita hyviä neuvoja, niin kerron, jatkoi aituri.