Seitsenottelija Maria Huntingtonin ja hänen Riku-kumppaninsa taloprojekti on lähestymässä kohti maalia.

Tyynelä-nimellä kulkenut projekti ei ole toki ollut pelkkää juhlaa. Huntington teki sen selväksi hiljattain sosiaalisessa mediassa.

Hän kirjoitti avoimesti siitä, että kaikki alan toimijat eivät hänen mielestään toimi sovitulla tai toivotulla tavalla.

– ”Ei rakennusalalla mikään mee kuten sovitaan” Ähh ajattelin et pidän nämä turhautumiset omana tietona, mutta muiden rakentajien kanssa jutellessa sitä huomaa kuinka tuttua tää on muillekin, alkoi päivitys.

– Sovituista asioista ei pidetä kiinni, valehdellaan, syytellään muita ja ei kanneta vastuuta omista virheistä. Haluan korostaa, että ei kaikki ole samasta puusta veistettyjä, mutta hemmetin usein tälläistä esiintyy.

Huntington muistutti toki samalla isosta kuvasta. Myös hyviä tekijöitä riittää.

– Meillä on onneks työmaalla hyviä tekijöitä paljon ja heitä täällä kyllä kehunkin. Ketään en halua julkisesti lynkata, mutta en myöskään kehu täällä niitä tekijöitä siitä, kuinka hyvin hommat toiminut.

– Virheitä sattuu kaikille, mutta se miten niistä kannetaan vastuu kertoo enemmän kun mikään muu. Haluan jakaa tulevien viikkojen aikana suosituksia niistä hyvistä tekijöistä, joita meilläkin on ollut. Jos joku sais heistä hyvän tekijän omalle työmaalleen ja välttäis edes yhden huonon kokemuksen sen ansiosta.

Koko päivitys tästä.