Pika-aituri Annimari Korte kertoo monista asioista sosiaalisen median puolella. Nainen on kirjoittanut viime aikoina Instagram Storiesissa esimerkiksi asuntolainansa korkokulujen merkittävästä kasvusta.

Nyt nainen sai hieman parempia uutisia taloudelliselta rintamalta. Hän kertoi saavansa veronpalautusta 6 645 euroa.

– Oiskohan aika hommata kirjanpitäjä? Suosituksia? tiedusteli Korte.

Korte palasi aiheeseen seuraavassa päivityksessä.

– Jos lähetätte suosituksia kirjanpitäjiin, niin en tarvi mitään missä on kuukausimaksuja, kun yrityksellä on ehkä 1–4 tapahtumaa kuukaudessa eikä palkanmaksua tai muuta. Sellainen, joka voisi vuoden lopussa vain tehdä kaiken tarvittavan ja osaisi hyödyntää kaikki verotusjutut, olisi hyvä, lisäsi Korte.

Korte muistutti samalla, että rahoille kyllä löytyy selvä käyttökohde.

– Onneks toikin veronpalautus on kulutettu asuntolainojen korkoihin neljässä kuukaudessa, niin ei tarvi miettiä mihin käyttää, sanaili entinen SE-nainen.