Suomalaishiihtäjä Johanna Matintalo on tehnyt merkittävän muutoksen. Nainen on lopettanut yhteistyön häntä pitkään valmentaneen Ville Oksasen kanssa. Oksanen työskentelee miesten maajoukkueen sprinttivalmentajana.

Yhteistyö päättyi jo keväällä. Matintalo päivitti kuitenkin vasta nyt asiasta sosiaalisessa mediassa.

– Muutoksia valmentajarintamalla. Seitsemän vuotta kestänyt yhteistyö Ville Oksasen kanssa tuli päätökseen keväällä. Saatiin vuosien varrella paljon hyvää aikaan, ja ehdittiin saavuttaa hienoja asioita, alkoi päivitys.

– Tultiin kuitenkin yhdessä siihen tulokseen, että muutokset valmentajarintamalla voisivat tehdä mulle tässä vaiheessa uraa hyvää. Uutena koutsina on aloittanut Ville Nousiainen, ja ollaan päästy tekemään hommia yhdessä nyt reilut pari kuukautta. Yhdessä tekeminen on tuntunut tosi hyvältä, ja innolla odotan mitä saadaan tulevaisuudessa aikaan!! jatkoi Matintalo.

Matintalon kausi oli pettymys yksittäisiä välähdyksiä lukuun ottamatta. Hän ei pystynyt lähestymään maailman kärkeä, vaikka kilpailu ei ollut aivan yhtä kovaa, koska mukana ei ollut venäläisiä hiihtäjiä.

Kuva tästä.