Nyrkkeilytähti Robert Helenius palaa kehään 5. elokuuta Olavinlinna Boxing Night -ammattinyrkkeilytapahtumassa Savonlinnassa.

Helenius kohtaa toisen suomalaisen raskaansarjan jätin Mika Mielosen, joka on ryhtynyt ammattilaisnyrkkeilijäksi vanhemmalla iällä.

Tapahtuman muissa Suomessa asuvien nyrkkeilijöiden välisissä kohtaamisissa Samuli Kärkkäinen kohtaa Elia Juustin alemman raskaansarjan kamppailussa, Elias Okkonen saa vastaansa Morad Hadadin kevytsarjan ottelussa ja Arslan Khataev kohtaa ammattilaisdebyytissään Helsingissä harjoittelevan Gothard Haulen. Amin Nuri taas ottelee Sandro Jajanidzea vastaan.

Heleniuksen ottelu on siis reilun kahden viikon päästä. Mies teki Instagramissa uuden päivityksen, jossa hän esitteli kovassa tikissä olevaa ylävartaloaan.

– Aamuharjoitus rauhallisesta suomalaisesta metsästä! Suosittelen kaikkia käymään metsässä niin usein kuin mahdollista. Luonto on paras lääke vartalolle ja mielelle, kirjoitti mies Nuuksion kansallispuistosta.

Helenius kertoi kesäkuun lopussa Iltalehdelle, että hän on keskittynyt edellisen ottelunsa jälkeen paljon voimaharjoitteluun.

– Painoin matsin jälkeen 118 kiloa. Sitten painoni nousi treenin myötä lähes 130 kiloon. Yritin kasvattaa lihaksia. Söin tosi paljon ja treenasin pelkkää voimaa, koska halusin vahvemmaksi ja tehdä uudet ennätykset, avasi mies Iltalehdelle.

Kuvat tästä.