Annimari Korte ei ole mukana yleisurheilukauden päätapahtumassa. Kortteen rankingpisteet eivät riittäneet tällä kertaa MM-kisoihin naisten pika-aidoissa.

Mainiossa vireessä tällä kaudella ollut Korte on saanut osansa erilaisista vastoinkäymisistä myös tänä vuonna. Hän on kuitenkin onnistunut pitämään pitkälti positiivisen asenteen.

Tällä viikolla Helsingissä pika-aidat aikaan 13,07 kellottanut Korte paljasti Instagram Storiesissa saaneensa iloisen yllätyksen. KL Sport tuki häntä hienolla kädenojennuksella.

– Paras joulu ikinä ja ei oo ees joulu. KL Sport halusi tukea ja lahjoittaa mulle aidat ja lähtötelineet ja kaikkea muuta tarpeellista.

– Tää näky on mulle aivan käsittämättömän ihana, jatkoi entinen SE-nainen Instagram Storiesissa.

KL Sport on vuonna 1981 perustettu urheilun tukkumyyntiyritys.

– Jalka oli sen verran kipeä, että verryttelyssä mietin, kannattaako juosta. Juoksin kun ei ole monta kisaa kautta jäljellä, Korte kommentoi puolestaan SUL:n tiedotteella tämän viikon juoksuaan Helsingissä.

– Tilanne vaihtelee tosi paljon päivästä toiseen. Olen saanut nyt pari hyvää treeniä. Jalka kipeytyi viime treenistä tosi paljon, mutta tässä on sen verran vähän kisoja, että pitää koettaa saada jotakin startteja tähän.