Kristiina Mäkelän kausi on ollut vaikea ja vammojen sävyttämä. Kaikki satsattiin jo varhaisessa vaiheessa MM-kisoihin.

Luvassa oli kuitenkin pettymys. Mäkelä jäi heikkoon tulokseen karsinnassa ja pihalle finaalista.

Kolmiloikan SE-nainen päivitti lopulta pettymyksen jälkeen tuntojaan myös Instagramissa. Hän kertoi saaneensa melkoisen viestitulvan. Noiden viestien sisältö oli iloinen ylllätys.

– Oodi someseuraajille. Swaippailemalla näet millaista palautetta sain MM-karsinnan jälkeen. Mä toivon, että jokainen urheilija epäonnistuessaan saisi juuri tällaisia viestejä ja kommentteja! aloitti Mäkelä.

Mäkelää ylistettiin viesteissä esimerkiksi ”upeaksi urheilijaksi”. Häntä lohdutettiin myös viesteillä, joissa muistutettiin ”urheilun olevan tuollaista”.

– Valitettavasti näin ei useinkaan ole. Vuosien, estä-poista menettelyn ansiosta häiriköt ovat karsiutuneet mun somekanavasta. Vielä kun ilkeä kommentointi saataisiin pois median jutuista olisi monella urheilijalla (etenkin uusilla tulokkailla) helpompaa toipua kisapettymyksestä ja sen lieveilmiöistä.

– Mikään ei helpota oloa epäonnistuneen kisan jälkeen niin kuin vilpitön tuki kannustus ja iloiset kohtaamiset. Ensimmäisen kuvan hymy irtosi kisan jälkeen jo stadionilla tsemppaavan yleisön ansiosta. Kiitos kaikille viestein sanoin ja elein kannustaneille!

Päivitys tästä. Painamalla sen oikealla puolella olevaa nuolta näkee viestit.