Seitsenottelu-uransa shokeeraavasti tauolle laittanut Maria Huntington on varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Monet nykyurheilijat eivät halua ottaa voimakkaasti kantaa asioihin ja tuoda esiin eri puolia persoonastaan. Huntington on toista maata.

26-vuotias Huntington on nyt kirjoittanut Instagramissa yhdestä itselleen vaikeasta aiheesta.

– Miksi sanan ei sanominen on niin vaikeeta? Mä oon luonteeltani miellyttäjä. Hitto miten vaikeeta on tuottaa jollekin pettymys, kun tiedät toisen haluavan sulta sen myöntävän vastauksen, alkoi päivitys.

Aihe oli ajankohtainen Huntingtonille. Hän oli juuri päässyt – tai joutunut – käyttämään tuota sanaa.

– Tänään osasin sanoa ei yhdelle työtarjoukselle. En oo koskaan tykännyt tästä hommasta mihin mua kysyttiin, mutta vaikka kuinka monta kertaa oon löytäny itseni tilanteesta et oon suostunut tähän kyseiseen hommaan. Viikkoa ennen sitä oon päivittäin kironnut, että miksen vaan kieltäytynyt. No, koska en uskaltanut taaskaan pitää puoliani.

Kieltäytyminen ei kuitenkaan tuonut Huntingtonille vain nautintoa. Tunnelmat olivat ristiriitaiset.

– Samaan aikaa vaikka oon ylpee et osasin sanoa ei tänään, mulla on huono omatunto kun en pystynyt miellyttämään. Ihan hölmöä, kun sen sanoo ääneen. Miks kerron tästä? No en varmasti oo Suomen ensimmäinen miellyttäjätyyppi. Ei sana ei tee susta huonoo tyyppiä. Se tekee susta tyypin joka tietää omat rajansa ja osaa noudattaa niitä, päätti Huntington.

Koko päivitys tästä.