Anthony Joshua tyrmäsi viime viikolla Robert Heleniuksen raskaansarjan nyrkkeilyn huippukohtaamisessa.

Helenius oli ottelun jälkeen varsin pettynyt, mutta myös positiivisilla fiiliksillä. Hän ei kuitenkaan välittömästi taiston jälkeen halunnut puhua uransa mahdollisesta jatkosta.

Monet suomalaiset fanit ja kansainväliset asiantuntijat tekivät selväksi, että he toivoivat Heleniuksen luopuvan ”leikistä”.

Nyt on käymässä selväksi, että tuo toive ei toteudu. Helenius oli nimittäin nyrkkeilytoimittaja Curran Bhatian haastattelussa.

Hän teki siinä selväksi, että ura jatkuu – mahdollisesti vielä varsin pitkään.

– Joshua-ottelusta jäi hyvä fiilis tyrmäyksestä huolimatta. Pysyin hyvin mukana siihen saakka, kunnes kuntoni kesti. Jos olisin valmistautunut otteluun paremmin, olisin pärjännyt vielä paremmin. Kroppani kestää vie ainakin pari ottelua.

Helenius teki selväksi, että hän palaa nopeasti harjoituksiin. Hän muistutti myös, että ei ollut harjoitellut riittävän hyvin otteluun. Helenius kohtasi viikko ennen Joshua-ottelua Mika Mielosen kahdeksaneräiseksi suunnitellussa ottelussa.

– Minua harmittaa nyt hieman, etten harjoitellut enempää nyrkkeilyä Mielonen-otteluun. Olisin ollut kovemmassa tikissä ja pystynyt ottelemaan täydet 12 erää Joshuan kanssa, väitti ”Nordic Nightmare”.