Hiihtäjä Krista Pärmäkoski rakennutti Tommi-miehensä kanssa Kuortaneelle komean hirsitalon. Sillä on pinta-alaa reilut 180 neliömetriä.

Pärmäkosken taloprojekti kulki nimellä ”Mahroton maja”. Nyt hiihtotähti on kertonut saaneensa myös lukaalin pihan kuntoon.

Hiihtouraansa jatkava Pärmäkoski esitteli yhteistyökumppaninsa videolla projektin tuloksia.

– Pihakivet kruunasivat pihaprojektin! Tänä kesänä saatiin vihdoin myös piha valmiiksi! Pohjatyöt pihakivetyksille tehtiin jo viime syksynä ja kivet asennettiin loppuun keväällä. Pihakiviksi valitsimme Lakan Betonin -pihakivet ja piakkoin Lakka Betonin Youtube-kanavalla julkaistaan laajempi esittely meidän pihasta!

– Pihan suunnitteluun ja asentamiseen käytettiin ammattilaisia ja se kyllä kannatti! Pihakivillä saa tehtyä todella monipuolisesti ratkaisuja ja erilaisten pihakivien yhdistäminen teki pihasta melkein taideteoksen!

Video tästä.