Eveliina Määttänen yllätti Kalevan kisoissa. Hän päätti osallistua tänä vuonna vain 400 metrin kisaan. Nainen on puhunut asiasta Iltalehden haastattelussa.

Määttänen on parhaimmillaan 800 metrillä. Hän on ollut ratakierrosta kovempi luu myös 1 500 metrin kisoissa.

– Ensisijaisesti valmentaja käski, että tee näin. Nyt on juostu 800 metrin kisoja aika tiuhaan tahtiin, niin tekee hyvää vaihtaa ärsykettä ja saada nopeuskestävyysjakso tähän väliin, Määttänen kommentoi Iltalehdelle.

Iltalehden toimittaja kertoi Määttäselle, että ”on arvioitu”, että Määttänen jättää pidemmät matkat väliin, koska hän ”pelkää tappiota” Sara Lappalaiselle.

– Jaaha. Eiköhän ole jo tarpeeksi paljon perusteluita tullut. Kisaan tullaan aina voittamaan itseä. Nyt päätettiin näin, Määttänen kuittasi.

Asia nousi esille myös, kun Iltalehti haastatteli Lappalaista. SE-naiselta kysyttiin, pelkäsivätkö Ilona Mononen ja Määttänen hänen kohtaamistaan 1 500 metrillä.

– Sitä pitää kysyä niiltä. Olisin totta kai toivonut, että he olisivat olleet mukana, mutta perjantaina juostiin sellaista kyytiä, että heillä olisi ollut vähän vaikeaa, Lappalainen arvioi IL:lle.

LUE MYÖS