Maastohiihtokauden alkuun on vielä pitkä aika. Suomalaiset huippuhiihtäjät laittavat kuitenkin parastaan myös kesällä rullasuksilla.

Merkkejä huippuhiihtäjien kunnosta nähdään tulevalla viikolla. Perinteikäs Vuokatin Aateli Race -nimellä kulkeva rullahiihtotapahtuma järjestetään 25.–26. kesäkuuta Vuokatissa.

Osanottajalista on todella kovatasoinen. Mukana on tukku maan parhaita hiihtäjiä.

– 20 vuotta on tapahtumalle kuin tapahtumalle kunnioitettava matka. Kova osallistujalista lämmittää tietysti aina. Koen, että urheilijat arvostavat tapahtumaa ja sen järjestämistä. Iso kiitos kaikille vuosien saatossa mukana olleille yhteistyötahoille ja talkooväelle, kommentoi kilpailunjohtaja Hannu Koivusalo Hiihtoliiton tiedotteella.

Esimerkiksi Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski ja Jasmi Joensuu sekä Iivo Niskanen, Remi Lindholm ja Niko Anttola ovat ilmoittautuneet kisaan. Pärmäkoski ja Iivo Niskanen juhlivat voittoa viime vuonna. Iivo Niskanen on voittanut kuusi kertaa peräkkäin Vuokatti Aateli Racen.

Kerttu Niskanen viihtyi kesän alkupuolella harjoitusleirillä Italiassa. Hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia reissun päältä.

Kuvat tästä. Painamalla oikealla olevaa nuolta näkee lisää kuvia.

LUE MYÖS