Annimari Korte ilmoitti EM-kisojen alla lopettavansa upean yleisurheilu-uransa. Entinen SE-nainen juhlisti asiaa melkoisella tavalla.

Korte kertoi Instagramissa, että hän kävi pienelle veneajelulla. Mukana oli paljon pika-aiturin tukijoita. Pelipaikalla maistui ainakin kuohujuoma.

– Kiitos Yacht Life, että saatiin juhlistaa mun uraa mulle tärkeimpien ystävien (jotka pääsi lyhyellä varoitusajalla) kanssa ihanalla ajelulla Helsingin edustalla. Ihan täydellinen tapa juhlia. Ja kiitos mun ihanille ystäville vuosien ystävyydestä ja tuesta, oon niin onnellinen, että mulla on tällaisia ystäviä jotka ovat ymmärtäneet urheilun ja sen tuomat kiireet ja vaatimukset. Mun toive tulevaisuudelle on, että voin alkaa laittaa läheiset ihmiset etusijalle ja päästä olemaan enemmän läsnä, kirjoitti Korte.

Korte lähetti erityiset kiitokset tietyille ihmisille. Hän ilmoitti kokevansa itsensä onnekkaaksi.

– Mietin lauantaina kuinka pitkään nää ihmiset on kulkeneet tätä matkaa mun kanssa. Laura 24 vuotta, Suvi 18 vuotta, Fabe 17 vuotta, Meri 13 vuotta, Marja 5 vuotta, Tanja 4 vuotta..joku numero ehkä vähän pielessä, mutta kuinka onnekas on kun on ihmisiä jotka on ja pysyy aina jollain tavalla elämässä vaikka mihin se veisi tai mitä tapahtuisi.

Video tästä.

LUE MYÖS