Maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski palasi lauantaina jälleen hieman toisenlaisiin puuhiin. Hän osallistui Lakia-Jukolassa Venlojen viestiin.

Pärmäkoski laittoi parastaan Kyrös-Rastin ykkösjoukkueen ykkösosuudella. Hän taittoi osuutensa vajaassa tunnissa.

Kyrös-Rasti oli lopulta kokonaistuloksissa 104:s. Joukkue oli Pärmäkosken osuuden jälkeen 80:s.

Hiihtolegenda kertasi kokemustaan Instagramissa. Pelipaikalla oli myös hiihtomaailmasta tuttuja ihmisiä.

– Ennen starttia sitä hymyilytti, koska sitä bongaa paljon tuttuja lähtöalueelta verkkaamasta ja ehtihän sitä nopeet kuulumiset vaihtaa Riikka Sarasoja-Liljan kanssa. 2. Kuva: Tuntia myöhemmin jäljellä tyhjä katse ja maitohapot.

– 3. Kuva: Kyrös-Rastin venlat onnellisena ennen suopursuissa rämpimistä. 4. Kuva: Ykkösjoukkue, joka veti upeesti sijalle 104. Kyrös-Rasti veti upeesti useilla Venla joukkueilla hienoja sijoituksia! Ja saavutettiinhan me myös seurahistorian paras sijoitus. Kiitos luottamuksesta ja paineista laittaa meikäläinen vielä ykkösjoukkueeseen, päivitteli Pärmäkoski.

Kuvat tästä. Painamalla oikealla olevaa nuolta näkee lisää kuvia.

LUE MYÖS