Yleisurheilijat joutuvat – tai pääsevät – monesti jakamaan huoneen toisen yleisurheilijan kanssa kisareissulla. Yle Urheilu on tiedustellut suomalaisilta yleisurheilijoilta, mitkä ovat huonekaverien pahimpia ominaisuuksia.

Pika-aituri Lotta Harala teki oman näkemyksensä selväksi.

– Piereskelee koko ajan tai ei nuku, eikä anna mun nukkua, repesi Harala.

– Kuorsaus ehdottomasti, jos pilaa toisen yöunet, kommentoi puolestaan satasen SE-mies Samuli Samuelsson.

Monet muutkin mainitsivat kuorsauksen. Korkeushyppääjä Ella Junnila taas nosti esiin hieman erilaisen asian.

– Se, että puhuu tosi paljon unissaan. Jos joku ihmettelee, minkä takia unissapuhuminen on huonoin ominaisuus ja mistä tiedän sen, niin puhun itse öisin unissani ja välillä säikyttelen huonekavereita, kun rupean keskellä yötä höpöttämään, myönsi SE-nainen.

Video tästä.

LUE MYÖS