Keihäänheittäjä Lassi Etelätalo onnistui jälleen hienosti EM-finaalissa. Kauden paras kaari 82,80 toi kuudennen sijan.

– Kevät ei ollut paras mahdollinen. Tyytyväinen olen tällaiseen tulokseen.

– Pariisi on isona tavoitteena. Sinne ei tarvitse enää rankingpisteitä tämän sijoituksen jälkeen metsästää. Uskon, että parempaa on mahdollista saada, kun pari kuukautta saa harjoitella, Etelätalo kommentoi SUL:n tiedotteella.

36-vuotias Etelätalo puhui Roomassa myös Iltalehdelle hurjasta vammahistoriastaan. Pari viikkoa ennen Rooman kisoja kramppasi selkä. ”Vasen nilkka, kyynärpää, pakaralihas, olkapää…” ovat osa tuota historiaa.

Etelätalo myönsi Iltalehdelle, että uran päätyttyä pitää mennä leikkaukseen.

– Ei olkapäässä mitään ole rikki, mutta varmasti siellä on putsattavaa uran jälkeen.

Tästä Iltalehden juttu.

LUE MYÖS