Hiihdon olympiavoittaja Sami Jauhojärvi vaihtoi tällä viikolla varsin toisenlaiseen lajiin kotiseudullaan Ylitorniossa.

Jauhojärvi päätyi juoksemaan kilpaa 100 metrillä. Hän paineli varsin mainion ajan satasella, vaikka jäikin vanhasta ennätyksestään.

– Vuonna 1997 100 metriä 12,63 sekuntia, tänään 13,71 sekuntia. Minun eka kellotus Ylitornion tartanilla, kultasela 90-luvulla Yt:llä oli vain hiilimurskaa tarjola, sanaili ”Musti” Instagram Storiesissa.

Jauhojärvellä oli tällä viikolla muutenkin juhlapäivä. Hän voitti Farmi Suomi -kilpailun.

– Tulihan se Farmi Suomen voitto sieltä! Monta kertaa oli pää vatila, mutta kokemuksela ja hermojen hallittemisela selvisin kaikesta vastaan tulleesta. Kaikkinensa mukava reissu ja huikean paljon uusia kokemuksia ja tuttavuuksia! Kiitos kaikile Farmi-matkassa mukana eläneile ja minua kannustaneile, kirjoitti Jauhojärvi Instagramissa.

LUE MYÖS