Krista Pärmäkoski ilmoitti lauantaina jatkavansa hiihtouraansa. Nainen kertoi asiasta Ylen haastattelussa ja Instagramissa. Mukaan mahtui myös ikävää tietoa.

Pärmäkosken upea ura jatkuu seuraavat kaksi vuotta. Tähtäimessä on Val di Fiemmessä vuonna 2026 kilpailtavat olympialaiset. Päivityksestä ei selviä, päättääkö Pärmäkoski uransa varmuudella 2026.

Pärmäkoski on treenannut viime aikoina innolla. Hän paljasti Ylelle, että kaikki ei ole mennyt putkeen.

– Otin aika pitkän tauon keväällä. Sairastelinkin aika paljon. Aika pohjalle pääsin kuntoni suhteen. Siitä on pitkä matka huippukuntoon, mutta ihan hyvä peruskunto tällä hetkellä, selvitti nainen Ylelle.

– Halusin rauhassa tunnustella vieläkö harjoittelu tuottaa iloa ja olenko riittävän motivoitunut tekemään tätä ammatikseni. Keväällä mulla oli pidempi tauko harjoittelusta ja kunto ”romahti” kyllä hyvinkin alas, joten silloin todenteolla tarvittiin motivaatiota nousta sohvalta ylös treenaamaan.

– Oishan se pötköttely ollut kuitenkin paljon helpompi vaihtoehto huonokuntoiselle. Harjoittelu kuitenkin toi elämään kaivattua rytmiä ja rakastan laittaa itseni ahtaalle ja haastaa. En siis ollut valmis lopettamaan. Tämä antaa vielä enemmän, selvitti Pärmäkoski Instagramissa.

Video ja koko päivitys tästä.

LUE MYÖS