Suomalaisen naismoukarinheittäjät ovat tehneet viime vuosina kovaa tulosta. Krista Tervon ja Silja Kososen takana on kehittynyt esimerkiksi Suvi Koskinen.

Koskisen alkukausi ei kuitenkaan ole mennyt toivotulla tavalla. Hän romahti Rooman EM-kisojen karsinnassa surkeaan tulokseen.

Paavo Nurmi Gamesissa ei myöskään mennyt toivotulla tavalla. Paras kaari kantoi 67,31 metriä. Nainen päätti avautua tilanteestaan Instagramissa.

– Nyt kuitenkin tuntuu, että urheilu ottaa enemmän kuin antaa. Treeneissä tulee valonpilkahduksia siitä, että mussa on potentiaalia ja hyvä tulos on mahdollista, mutta kisoissa en osaa antaa moukarin kulkea sillä kuuluisalla laajalla radalla ja heittäminen on jäykkää, hätiköivää ja puristavaa. Tuntuma välineeseen on kadoksissa ja tekniikka sen myötä hankala pitää kasassa.

– En ois uskonut, että tämä alkukausi tulisi olemaan näin hankala, tehdyt tunnit ja panostus eivät näy tekemisessä tällä hetkellä. Se tuntuu pahalta, kun usko omaan itseen horjuu. Tässä rehelliset fiilikset tästä hetkestä. Kesää on kuitenkin vielä reilusti jäljellä ja uskon, että vaikeuksien jälkeen onnistumisen tunteet tuntuvat entistä paremmilta, avautui Koskinen.

Koskinen jatkoi kauttaan perjantaina Madridissa. Hän oli kilpailun viides tuloksella 69,81.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS