Keihäänheittäjä Toni Kuuselan tilanne on vaikea. Mies on ollut kauden 2023 jälkeen nilkka- ja käsileikkauksessa. Tulosta ei ole tullut tänä vuonna.

Kuusela kilpaili lauantaina Kuortaneen Motonet GP:ssä. Siitä tuli täysi sukellus. Mies kävi heittämässä kolme kertaa. Yhtäkään heittoa ei mitattu.

SUL:n tiedotteella kerrotaan, että Kuusela sanoi kroppavansa olevan siinä kunnossa, ettei normaali heittäminen onnistu.

Oliver Helander on valittu Pariisin olympialaisiin. Lassi Etelätalo ja Toni Keränen ovat kiinni kahdessa muussa keihäspaikassa.

Kuuselan ranking-pisteet riittäisivät myös olympiapaikkaan. Näytöt ovat kuitenkin ohuet viime aikoina. Mies lupasi kuitenkin kilpailla ensi viikolla Vaasan Kalevan kisoissa.

Kuusela tunnetaan kovista puheistaan. Mies uhosi viime vuonna nappaavansa MM-kisoissa mitalin. Tuloksena oli karsiutuminen finaalista alle 80 metrin heitolla. Nyt julkinen uho on hiljentynyt hetkeksi.

– En ikinä luovuta. Jos joskus olisin luovuttanut, en enää heittäisi. Mutta en mitään tavoitteita huutele. Haluan jumalauta saada heiton kuntoon ja mielen takaisin tähän touhun. Mieli on vähän kadoksissa, sanoi Kuusela Iltalehdelle lauantaina.

Eemil Porvari oli lauantaina parhaana suomalaisena neljäs tuloksella 80,78 Kuortaneen kisassa. Trinidad ja Tobagon Keshorn Walcott voitti kauden parhaallaan 84,89

Tästä Iltalehden juttu.

LUE MYÖS