Kaisa Mäkäräinen laittaa myös urheilu-uransa jälkeen itsensä koville. Nainen on nyt avautunut Instagramissa eräästä tuoreesta tempauksestaan.

Mäkäräinen teki nimittäin melkoisen pyörälenkin. Hän kirjoitti asiasta Instagramissa.

– Pyöräilyä Itä-Suomessa 26.6.24. Taavetti – Joensuu n. 310km (n. 2 000 nousumetriä) Ajoaika n. 11h 15min ja noin tunti taukoja. Lappeenrannan, Imatran, Punkaharjun, Kerimäen, Savonrannan kk:n ja Liperin kautta Joensuuhun. Paljon kauniita maisemia ja mäkiäkin oli enempi kuin ajattelin.

– Olin ihan yksin liikenteessä. Hieno, kuuma kesäpäivä, +30c. Miulla oli alla vain 3 pyörälenkkiä tälle kesälle, joiden yhteiskesto noin 5h, joten ottihan tää koville! Onneks mulla on ihan paras satula, jolla jaksoi istua.

– Noin puolimatkaan asti pystyin pitämään 29km/h keskaria, loppuun vauhti hyyty ja koska ei ollu mikään kisa, niin en edes yrittänyt painostaa itteäni pitämään keskarista kiinni. Onneks tuuli oli suotuisa lähes koko matkan. Kotipihassa olin rikkipoikkipuhki ja ihan pieni itkukin tuli, mitä ei oo koskaan tapahtunut pelkästä fyysisestä selviytymisestä.

– Haastakaa itseänne fyysisesti. Pystytte paljon enempään kuin uskotte, kannusti Mäkäräinen.

Mäkäräisen suoritus keräsi paljon kehuja. Jotkut tosin kyseenalaistivat tempun järkevyyden.

– Upea suoritus. Tietenkin aina voidaan järkevyyttä kysyä, mutta jos haastaa itsensä, niin anti palaa, avautui yksi.

– Joo ei täs mitään järkeä ollutkaan enkä ihan heti oo lähdössä uudestaan. Mut ihan kiva kokeilu ja väsymyksensietohaasto, vastasi Mäkäräinen.

Video tästä.

LUE MYÖS