Otto Invenius nousi viime kaudella ryminällä kohti kansainvälisen ampumahiihdon huippua. Nyt on tullut hieman takapakkia.

Invenius on julkaissut viime viikkoina paljon harjoituksiin liittyviä päivityksiä. Sitten tuli seinä vastaan.

Invenius osallistui hiihtäjien kanssa legendaariseen Vuokatti Aateli Raceen. Hän kohtasi Kainuussa karun todellisuuden.

– Kävin kisaamassa ja samalla huomaamassa kuinka väsynyt sitä oikeasti on. Ensimmäinen päivä oli menestys ja sit alkoi totaalinen uupuminen. Kisat oli hyvä muistutus siitä kuinka tärkeetä on levätä kunnolla. On tullut tässä kymmenisen viikkoa putkeen mätkittyä toinen toistaan kovempia treeniviikkoja ja nyt kroppa alkaa laittaa vastaan. Poika on siis pakkolevon tarpeessa.

– Muutama päivä ihan kaikkee muuta kun ampumahiihtoa ja sit taas henkisesti ja fyysisesti valmiina uusiin koitoksiin. Muistutus kaikille että kannattaa reagoida heti kaikkiin väsymyksen merkkeihin niin elämästä tulee huomattavasti värikkäämpää, selvitti Invenius Instagramissa.

LUE MYÖS