Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä kertoo Instagramissa tehneensä hieman erilaisen lajikokeilun.

Mäkelä ilmoitti kesäkuun alussa lopettavansa yleisurheilu-uransa tähän kauteen. Nyt nainen on päätynyt kokeilemaan miekkailua ja ratsastusta.

– Lajinvaihtoa suunnittelen. Oli ihan ihanan kamalan vaikeeta ja rankkaa (huom toi vapaa käsi ihan väärässä paikassa vaikka kuinka monta kertaa muistutin itseä että siihen se ei kuulu), avasi Mäkelä kokemustaan miekkailussa.

– Ihme päivä, kun kaikki sujui. Ekaa kertaa kokeilin tehdä radan läpi ja onnistuin yli omien odotusten (en ole siis koskaan ratsastanut säännöllisesti tai no… on kerran puolessa vuodessa, 10 vuoden ajan toisaalta ihan säännöllistä (pari kertaa on saattanu jäädä välistä), sanaili SE-nainen.

Mäkelä ei selviytynyt edustamaan Suomea Pariisin olympialaisissa.

LUE MYÖS