Keilailun kotimainen huippukausi alkaa toden teolla tulevana lauantaina Talin keilahallissa, Helsingissä. Silloin alkaa kansallinen Rankingkiertue ensimmäisen osakilpailun myötä. Mukana on yli 70 Suomen parasta keilaajaa.

Kilpailu on yksi harvoja Suomessa järjestettävistä kilpailuista, jossa ei käytetä tasoituksia miesten kesken. Kun miehet ja naiset pelaavat yhdessä sarjassa, naisia hyvitetään kansainvälisen tavan mukaan kahdeksalla pisteellä sarjassa.

Rankingkiertueella on kolme osakilpailua, jotka kaikki keilataan Talissa. Kolmen pelin jälkeen 16 parasta keilaajaa selviää kiertuefinaaliin. Sen paras mies ja paras nainen saavat palkinnoksi Suomen edustuspaikan ensi syksyn World Cupissa.

Kaksi muuta pelipäivää ovat 29.11.2014 ja 28.2.2015. Kiertuefinaali keilataan niin ikään Talissa ja sen päivämäärä on 26.4.2015.