Kautensa seurajoukkueissaan ammattilaiskentillä aloittaneet lentopallomaajoukkueen tähdet Antti Siltala ja Mikko Oivanen seurasivat molemmat pelejä edelleen kentän laidalta viikonloppuna.

Siltalan venäläisjoukkue Krasnojarsk voitti nihkeällä pelillä Stavropolin kahteen otteeseen viidessä erässä: 2-3 (20-25, 25-20, 23-25, 26-24, 12-15) ja 2-3 (25-16, 23-25, 10-25, 25-21, 14-16).

– Todella hikiset voitot. Peli ailahtelee vielä hirveästi ja vaihtojakaan ei tehty. Voittotili pysyi kuitenkin puhtaana ja se on tärkeintä, Siltala kertoi Lentopalloliiton tiedotteessa.

Seuraavaksi Venäjän kakkosliigassa tiukasti nousua tavoitteleva Krasnojarsk pelaa Cupin turnauksessa Moskovan Dinamon, Krasnodarin ja Ugran. Voittaja selviää finaaliturnaukseen.

Mikko Oivanen ei vielä pelannut Radomin kotiavauksessa Bedziniä vastaan peliluvan puuttumisen takia.

– Peli ei ollut kauneinta ja toisella hakkurillammekaan (Wojciech Zalinski) ei ollut paras päivä. Onneksi kuitenkin voitettiin. Keskiviikkona pitäisi jo pelilupa olla kunnossa, Oivanen kertoi.

Radom voitti Bedzinin 3-0 (25-22, 25-17, 25-22) ja johtaa Plusligaa täydellä kuuden pisteen saaliilla kahdelta kierrokselta perässään Belchatow, Rzeszow ja Gdansk nekin kaikki täydellä saaliilla. Radom kohtaa keskiviikkona Gdanskin.

Seuraavina suomalaisina kautensa Euroopan kentillä aloittavat Konstantin Shumov Italian Supercpin finaalissa tiistaina ja Eemi Tervaportti puolestaan starttaa liigakautensa Belgiassa keskiviikkona Roeselaren isännöidessä Puursia.