Iivo Niskanen ja Sami Jauhojärvi jättävät Lillehammerin maailmancupin väliin

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Maastohiihdon maailmancup jatkuu Norjan Lillehammerissa ensi viikonloppuna.

Lillehammerissa hiihdetään perjantaina vapaan sprintti, lauantaina ohjelmassa on naisten viisi kilometriä (v) ja miesten kymmenen kilometriä. Sunnuntain perinteisen takaa-ajossa matkat ovat 10 ja 15 kilometriä.

Rukalla miesten 15 kilometrin perinteisellä menestystä niittäneet Iivo Niskanen ja Sami Jauhojärvi suuntaavat presidentin juhlavastaanotolle, joten he kilpailevat maajoukkueen riveissä seuraavan kerran Davosissa.

– Musti ja Iivo menevät lauantaina Linnan juhliin ja tulevat sitten Davosiin kilpailemaan. Samilla on tarkoitus hiihtää lauantaina Davosissa kolmenkympin kisa ja sunnuntaina La Sgambeda, päävalmentaja Reijo Jylhä kertoo tiedotteessa.

Lillehammerissa maailmancup-kautensa avaa Riitta-Liisa Roponen.

– Ritu tulee Lillehammeriin mukaan maajoukkuevahvuuteen suoraan kilpailujen kautta. On panostanut täysillä hiihtoon ja olen koko ajan ollut tietoinen, mitä hän tekee ja seurannut hänen tekemistään. Riitta-Liisa on vahva vapaalla, joten vapaapainotteiseen viikonloppuun luonteva valinta, Jylhä toteaa.

Suomen joukkue Lillehammerin maailmancupiin:

Naiset

Anne Kyllönen
Mona-Liisa Malvalehto
Laura Mononen
Kerttu Niskanen
Krista Pärmäkoski
Riitta-Liisa Roponen
Riikka Sarasoja-Lilja

Miehet

Matti Heikkinen
Perttu Hyvärinen
Martti Jylhä
Lari Lehtonen
Juho Mikkonen
Ville Nousiainen
Matias Strandvall

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!