Julia Kykkänen on sijoittunut 16:ksi Romanian Rasnovissa hypätyssä maailmancupin osakilpailussa. Susanna Forsström oli kilpailussa 35:s. Rasnovin osakilpailua vaivasivat vaihtelevat tuuliolosuhteet, jonka takia kilpailu typistyi lopulta yhden kierroksen mittaiseksi.

– Kierros keskeytettiinkin pariin kertaan, ja muutamalle tytölle sattui aika mahdoton keliolosuhde omaan hyppyynsä. Päivään täytyy noin muuten kuitenkin olla tyytyväinen. Julian hyppääminen oli tänään varsin hyvää ja kehitys tuntuu menevän eteenpäin juuri niin kuin pitääkin. Susannan osalta taas kaikki muu meni oikein hyvin paitsi hän ei malttanut vetää hyppyään loppuun asti. Jos Susanna olisi malttanut vetää loppuun asti, hän olisi varmasti päässyt toiselle kierrokselle, kommentoi valmentaja Kimmo Kykkänen naisten mäkihypyn tiedotteessa.

Julia Kykkänen pitää päivän suoritustaan ”ihan ookoona”.

– Parempaa oli kuin eilen. Ei nyt voi olla pettynytkään. Hyppääminen on menossa ihan hyvään suuntaan. Seuraavaksi lähdetään ensi viikolla pikku leirijaksolle Vuokattiin, Slovenian maailmancup jää nyt väliin. Siitä sitten hyvä valmistelu Falunin MM-kisoihin. Tässä on oltu taas aika pitkään reissussa ja jalat kaipaavat treeniä, sitä ei ole oikein kunnolla saatu kolmeen viikkoon, sanoo Julia Kykkänen.

Susanna Forsströmiä hyppy jäi hieman harmittamaan.

– Niin kuin Kimmo tuossa sanoi niin ihan loppuun asti ei malttanut tulla. Keulan tekemiseen järkevyyttä ja malttia lentämisessä, niin kyllä se siitä, Susanna Forsström kommentoi.

– Jonkin verran Susannan kanssa yhä opetellaankin asioita. Pitää muistaa, että Susku on tehnyt ammattimaisesti mäkihyppyä vasta parin vuoden ajan. Koko ajan tulee uusia asioita ja opeteltavaa, joka on vain otettava haltuun, Kimmo Kykkänen sanoo.