Falunin MM-kisoihin valittiin mäkihyppääjät Julia Kykkänen ja Susanna Forsström. Naiset pääsevät tositoimiin heti ensimmäisten joukossa. Avauspäivänä torstaina naisilla on karsinta ja perjantaina itse mäkikisa.

Sunnuntaina naiset nähdään myös sekajoukkueessa.

– Julia on periaatteessa kohtuullisen selvä valinta joukkueeseen, vaikka on ollut loukkaantuneena, niin pystyi jo viikonloppuna hyppäämään ilman teippejä. Susanna on tällä kaudella kehittynyt ja mennyt eteenpäin, hänet valittiin joukkueeseen Continental cupin hyvien näyttöjen perusteella.

– Naistenkaan kisassa sijoitus kolmenkymmenen sakkiin ei tule helpolla. Susanna mukaantulo mahdollistaa myös ensimmäistä kertaa Suomelle joukkueen sekajoukkue-kilpailuun, koska joukkueeseen tarvitaan kaksi naista ja kaksi miestä, naisten mäkijoukkueen päävalmentaja Kimmo Kykkänen kertoo valinnoista naisten mäkihyppymaajoukkueen tiedotteessa.