Hyvä kausi kasvattajaseura Raision Loimussa avasi avasivat yleispelaaja Tomi Rumpuselle ensin oven maajoukkueeseen ja nyt Euroopan kentille ammattilaiseksi.

Rumpusen kaksivuotisesta sopimuksesta oli toinen vuosi vielä jäljellä, mutta viimeisen mahdollisen siirtopäivän iltana, tiistaina, siirto ulkomaille varmistui.

– Paljon tapahtui viime kauden aikana ja asiat loksahtivat melkein täydellisesti kohdilleen. Loimuun tullessa tavoitteeksi naulaamani mitali kotiseurassa jäi tältä erää vain puuttumaan. Tuo tavoite oli kirkkaana mielessä siitä päivästä lähtien kun Loimun sopimuksen allekirjoitin. Se jäi kaudesta hampaankoloon, kommentoi viimeiseen Maailmanliiga-viikonloppuun valmistavalta leiriltä tavoitettu Rumpunen Loimun tiedotteessa.

Rumpusella oli loppusuoralla useampiakin vaihtoehtoja Euroopassa, mutta lopulta uudeksi osoitteeksi varmistui ensi kaudella CEV Cupissakin pelaava seura, joka tiedottaa Rumpusen sopimuksesta viikonloppuna.

– Ei voi olla kuin tyytyväinen, vaikka meille tuli tietysti vähän haasteita, kun yksi joukkueen kulmapaloista vaihtaa maisemaa. Todella hienoa että oma kasvatti palasi meille hakemaan uutta potkua ja nousi maajoukkueen kautta Euroopan kentille ammattilaiseksi, myhäilee Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

Loimulla on nyt koossa seitsemän pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Tomi Rumpusen poistuttua vahvuuteen jää vielä kaksi yleispelaajaa, kun viimekauden kokoonpanosta Ossi Rumpunen ja Kirill Borichev jatkavat Loimussa. Loimun taustat jatkavat joukkueen kokoamista aiempien suunnitelmien mukaan, mutta nyt muistikirjat avataan jälleen myös yleispelaajien kohdalta.

Lähde: Loimun tiedote