Mikko Ilonen ( 74-73-70-68) nousi viikonlopun kahden kierroksen aikana WGC-Bridgestone Invitational-kilpailussa reilut 20 sijaa.

Sunnuntaina Ilonen aloitti kierroksensa Firsestone Country Clubilla bogeylla. Päivän huippuhetki tuli toisella reiällä (par-5) jolla hän teki lauantain tapaan eaglen (kaksi alle parin) päästyään toisella lyönnillä viheriölle reilun viiden metrin päähän ja upotettuaan puttinsa.

Kahdella viimeisellä Ilonen onnistui lähipelissä. 17:lla hän selvitti pallonsa kahdella reikään 25 metrin päässä olleesta bunkkerista. Viimeisellä chippi upposi reikään noin 14 metrin päästä.

– Esitys ja mies olivat pirteitä läpi viikon. Se näkyi lähinnä siten, ettei pää mennyt pensaaseen silloinkaan, kun tuli epäonnistumisia. Lopussa sitkeys palkittin, sain yrityksellä numero 12 Firestonen kentällä parin alittavan tuloksen, Ilonen kommentoi tiedotteessaan.

Kun kärkimiehet ovat vielä kierroksellaan, suomalaisen sijoitus on 45., joka on hänellä tässä kisassa uran paras. Kahdella ensimmäisellä kerralla sijaluku on ollut päälle 60:n.

Ilosen seuraava kisa on torstaina käynnistyvä PGA Championship Whistling Straitsin kentällä Wisconsinissa. Edellisvuoden kisassa Ilonen oli upeasti seitsemäs.

Lähde: Tiedote