Lentopallon Suomen Cupille on luotu oma sarjataulukko ja ohjelma

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Lentopallon miesten Suomen Cupissa on tänä vuonna poikkeuksellinen järjestelmä, jossa välieriin pääsee Mestaruusliigan 1. kierroksen sarjataulukon perusteella neljä parasta joukkuetta. Suomen Cupia varten on nyt luotu oma sarjataulukko ja otteluohjelma, josta on helppo seurata Cupin tilannetta.

Sarjataulukko löytyy täältä:
http://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2015a&sarja=MSC

Ja sarjataulukkoa klikkaamalla pääsee otteluohjelmaan. Siitä joudutaan vielä yksi ottelu siirtämään aiemmaksi eli 10.2. pelattavaksi merkitty Korson Veto – Hurrikaani-Loimaa.

Neljä sarjataulukon kärkeen lopulta yltävää joukkuetta arvotaan välieräpareiksi. Suomen Cupin finaalitapahtuma on Hämeenlinnan Elenia Areenalla. Miesten ja naisten välierät pelataan lauantaina 6.2. ja loppuottelut 7.2.

Miesten Cupin poikkeusjärjestelmässä ensimmäisellä kierroksella tarkoitetaan täyttä kierrosta (10 ottelua) siten, että jokainen joukkue kohtaa muut joukkueet kerran, viisi joukkuetta kotonaan ja viisi joukkuetta vieraissa.

Ottelusiirtojen ja tuplapelien tekemisen johdosta Mestaruusliigan virallinen sarjaohjelma ei näitä kahta ehtoa sarjan alusta lukien täytä. Sen vuoksi Suomen Cupille on luotu oma sarjataulukko ja ohjelma.

 

Lähde: Lentopalloliiton tiedote

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!

Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!