Roope Kakko karsiutui finaalikierrokselta Skotlannissa – ”helpoilla väylillä munailin”

© Kuva: Getty Images

Roope Kakolla (73-71-68,-4) oli Alfred Dunhill Links Championshipissa kaksi lyöntiä liikaa finaalikierrokselle pääsemiseksi. Kisaa johtava Torbjörn Olesen (-17) oli 13 lyöntiä Kakkoa parempi, Mikko Ilosen (-9) siijoitus on 19.

Lauantain kierros St.Andrewsissa (68) oli tuloksellisesti hyvä. Perjantaina kisan kolmesta kentästä ylivoimaisesti helpoimmalla ( Kingsbarnsilla ) pelattu vaatimaton tulos 71 koitui Kakon kohtaloksi. Karsiutuminen oli toinen seitsemässä ET:n kisassa kuluvalla kaudella.

– Helpoilla väylillä munailin homman tällä viikolla. En vain saanut konetta käyntiin, tuo Kingsbarnsin tulos oli tästä selvin näyttö. Viihdyin erittäin hyvin näillä links-kentillä, jotka vaativat totuttelemista. Seuraavalla kerralla on jo huomttavasti helpompaa, Kakko summaili viikkoaan.

Hän pelaa seuraavan kerran torstaina Englannissa, Woburnin kentällä pelattavassa British Mastersissa.

– Siellä pelataan taas hieman tutummissa olosuhteissa. Sitä kisaa varten hyvän iskun rakentaminen täytyy tehdä tehokkaasti, hän suunnitteli.