Rauman SalBan Lasse Salmisesta tuli viikonloppuna Salibandyliigan historian kymmenes 300 maalia tehnyt mies, kun hän laukoi pallon verkkoon Lappeenrannan NST:tä vastaan.

Salmisen ensimmäinen liigaosuma syntyi noin 15 vuotta sitten, kaudella 2000-01 Gunnersin paidassa Joensuun Josbaa vastaan.

– Gunnersissa Saveniuksen veljekset Jarkko ja Janne opettivat mulle paljon. Varsinaisia esikuvia salibandysta ei ole, kun vasta 17-vuotiaana otin sählymailankin käteen. Kiekon puolelta Helmisen Raipe on sitten ollut iso nimi, sen takia itsellä on numero 41 paidassa, Tampereelta harjoituksiin ja peleihin Raumalle reissaava Salminen paljastaa Salibandyliiton sivuilla.

Muut yli 300 maalin miehet Salibandyliigassa ovat Mikko Kohonen (452), Henri Johansson (393), Sami Nyman (380), Juho Järvinen (361), Mikael Järvi (349), Tero Karppanen (333), Santtu Manner (331), Tero Tiitu (327) ja Lassi Vänttinen (316).